Elapsed Time At The Fair Question Preview (ID: 360)

Practice Figuring Elapsed Time With These Children Who Go To The Fair. TEACHERS: click here for quick copy question ID numbers.Answers? Play games to get them!

Tom got on the ferrris wheel at 11:30. He got off at 12:00. How many minutes was Tom on the ferris wheel?
a) 30 minutes
b) 45 minutes
c) 60 minutes
d) `15 minutes

Bill and Barb got to the fair at 10:15. They walked around until 11:15. How long did they walk around?
a) 1 hour
b) 65 minutes
c) 1 hour and 10 minutes
d) 30 minutes

Tom got off the ferris wheel at 12:00 and went to lunch. He finished lunch at 12:45. How long was his lunch?
a) 45 minutes
b) 30 minutes
c) 1 hour
d) 45 seconds

Barb went to the craft show at 11:15. She told Bill she would meet him 20 minutes later. When were they going to meet?
a) 11:35
b) 11:25
c) 11:52
d) 11:40

Sam went in the fun house at 12:10. He stayed for 35 minutes. What time did Sam come out of the fun house?
a) 12:35
b) 1:00
c) 12:30
d) 12:50

Ginger got to the fair at 4:00. She left at 9:00. How long was she there?
a) 5 hours
b) 6 hours
c) 4 hours
d) 40 minutes

Becky got to the fair at 3:30. She could stay for 3 and a half hours. What time did she have to leave?
a) 7:00
b) 6:30
c) 7:30
d) 9:00

Jane started working at the hot dog stand at 5:10. She had to work for 45 minutes. When did Jane finish?
a) 5:55
b) 5:45
c) 6:00
d) 6:15

Sam was supposed to meet Bill at 6:30. He didn't show up until 6:50. How late was Sam?
a) 20 minutes
b) 15 minutes
c) 1 hour
d) 30 minutes

Bill wanted to win a stuffed animal for Barb. He played the drt game for 15 minutes. He won the bear at 5:15. When did he start playing darts?
a) 5:00
b) 5:30
c) 4:00
d) 4:45

Play Games with the Questions above at ReviewGameZone.com
To play games using the questions from above, visit ReviewGameZone.com and enter game ID number: 360 in the upper right hand corner or click here.

TEACHERS / EDUCATORS