Elapsed Time: Question Preview (ID: 1480)


Below is a preview of the questions contained within the game titled ELAPSED TIME: Practice Finding The Elapsed Time Of Various Events. To play games using this data set, follow the directions below. Good luck and have fun. Enjoy! [print these questions]


Play games to reveal the correct answers. Click here to play a game and get the answers.

The movie starts at 7:20 and is over at 9:15. How long did it last?
a) 1 hour 55 minutes b) 2 hours 55 minutes c) 1 hour 50 minutes d) 2 hours 5 minutes
Dad started mowing the lawn at 10:30 AM. He was finished at 12:10. How long did it take to mow the lawn?
a) 1 hour 40 minutes b) 2 hours 20 minutes c) 2 hours 10 minutes d) 1 hour 20 minutes
I am scheduled to work from 4:30 PM until 7:45 PM. How long is my shift?
a) 3 hours 15 minutes b) 3 hours 25 minutes c) 3 hours 45 minutes d) 4 hours 15 minutes
Our flight leaves at 6:30 AM and arrives in Florida at 8:40 AM. How long is our flight?
a) 2 hours 10 minutes b) 2 hours 40 minutes c) 3 hours 10 minutes d) 1 hour 40 minutes
I start making supper at 4:45 PM and it is ready at 6:10 PM. How long did it take to make supper?
a) 1 hour 25 minutes b) 2 hours 25 minutes c) 2 hours 10 minutes d) 1 hour 55 minutes
I wake up for school at 6:30 AM. My bus comes at 7:15. How long does it take me to get ready for school?
a) 45 minutes b) 1 hour 15 minutes c) 50 minutes d) 1 hour
We start painting at 9:15 AM and finish at 4:35 PM. How long did we paint?
a) 7 hours 20 minutes b) 8 hours 20 minutes c) 7 hours 35 minutes d) 8 hours 15 minutes
Susan babysits from 5:45 PM to 11:10 PM. How many hours did she babysit?
a) 5 hours 25 minutes b) 5 hours 35 minutes c) 6 hours 25 minutes d) 6 hours 35 ninutes
Jessica works Saturday morning from 7:30 AM at 11:15 AM. How long does she work?
a) 3 hours 45 minutes b) 4 hours 45 minutes c) 3 hours 15 minutes d) 4 hours 15 minutes
Tim goes fishing at 9:30 AM. He comes back at 2:05 PM? How long was he fishing?
a) 4 hours 35 minutes b) 4 hours 25 minutes c) 5 hours 35 minutes d) 5 hours 25 minutes
Play Games with the Questions above at ReviewGameZone.com
To play games using the questions from the data set above, visit ReviewGameZone.com and enter game ID number: 1480 in the upper right hand corner at ReviewGameZone.com or simply click on the link above this text.

TEACHERS / EDUCATORS
Log In
| Sign Up / Register